Вітамін D, як з'ясували останні дослідження, є стероїдним гормоном. І достатній рівень цього вітаміну необхідно підтримувати не тільки в дитинстві, а протягом усього життя. Він бере участь у багатьох фізіологічних процесах в організмі та покращує роботу багатьох органів та тканин.
 
Наприклад: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 
  • Регулює активність генів, що забезпечує високу тривалість життя та гальмує процеси старіння в організмі; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  • Бере участь у профілактиці багатьох патологічних змін в організмі, включаючи інфекційні, аутоімунні та онкологічні; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  • Сприяє засвоєнню кальцію та фосфору - будівельних матеріалів кісток та зубів; ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  • Позитивно впливає стан шкіри; ⠀⠀

  • Нормалізує стан нервової системи.

Вітамін D називають "сонячним вітаміном" або "вітаміном сонця". Це з тим, що його синтез в організмі відбувається під впливом сонячного світла. Тому люди, які проводять на сонці менше ніж 2 години на день і жителі північних регіонів зазвичай страждають від дефіциту цього вітаміну. Статистичні дані зовсім невтішні - за останніми даними до 75% населення Землі тією чи іншою мірою відчуває нестачу вітаміну D. Це пов'язано з тим, що з віком синтез цього вітаміну поступово знижується. І у зрілому віці дефіцит вітаміну D виникає навіть у сонячних регіонів. Тому - регулярно приймайте вітамін D, навіть якщо поки що на здоров'я не скаржитесь. Високий рівень вітаміну D дозволяє в рази знизити ризик розвитку вікових захворювань, включаючи остеопороз і цукровий діабет 2-го типу, а також збільшити тривалість життя в порівнянні з тими, у кого рівень цього вітаміну нижчий за норму.
 
lamillion.com.ua
 
пропонує якісні вітаміни та добавки, які містять вітамін D у необхідній Вам кількості!
 
Такі як: Морський йод, Плацента, Кальцій та вітамін D3, VITAMIN MIX, СМУЗІ SLIM UP SLIM ВІД ASAHI, КОМПЛЕКС «СИЛА ГРИБІВ» SEEDCOMS...
 
 
Якщо у Вас виникнуть питання - звертайтесь до наших менеджерів, залишивши свою заявку через форму зворотнього зв'язку або зв'язавшись з нами по телефону:
 
097 694 11 63
096 283 72 96